Logo Alrosa Eko
Logo Alrosa Eko

Toplotna črpalka Samsung EHS Mono

3.660,37  Cena z DDV

Model zunanje enote: AE050RXYDEG/EU

Hladivo: R32

Grelna moč (kW): 5,0

SCOP: 4,46

Energijski razred: A+++/A++

Območje delovanja: do -25°C

Napajanje: 230V / 1F

Dimenzije (ŠxVxG v mm): 880 x 798 x 310

Kategorija:

Opis

Monoblok, inverterske zunanje enote, sistem zrak-voda

Toplotne črpalke EHS MONO z eno samo zunanjo enoto, ki vključuje hidronični sistem za lažje nameščanje in uporabo. Delovanje do -25 °C zagotavljajo oskrbo z vodo do 65 °C in so primerne za vse nizko temperaturne sisteme. Enote so pripravljene za montažo, z napredno teh nologijo upravljanja pa omogočajo tudi enostaven na dzor nad njenim delovanjem. Izbirate lahko med priklopom z regulatorjem ali hydro enote z integriranim rezervoarjem.

  • Združljivo z vsemi nizko temp. sistemi.
  • Visoka sezonska energijska učinkovitost.
  • Oskrba z vodo do 65°C.
  • Enostavna montaža- enostaven nadzor.
  • Delovanje do -25°C
  • Namesto regulatorja možnost hydro enote z integriranim rezervoarjem.
  • Delovanje s pomočjo okolju prijaznega plina, R32.

ClimateHub Mono

Toplotna črpalka ClimateHub Mono enota ima eno samo zunanjo enoto, ki vključuje hidravlični sistem, kar olajša namestitev brez dovoljenja za F-plin. Pri mono izvedbi se izognemo tudi hladivu v prostoru. rešitev Samsung. Konfiguracija z eno samo zunanjo enoto sprosti prostor, ki bi bil sicer namenjen hladilnim cevem, in zagotavlja preprosto namestitev. Potencial sistema lahko kar najbolj izkoristite tako, da enoto povežete v pametno omrežje ali na sončno energijo (PV).

Ko jo uporabljate s kompletom Samsung Mono za upravljanje, lahko Mono enoto povežete z opremo drugih proizvajalcev, npr. z domačim rezervoarjem za toplo vodo (DHW). Konfiguracija z eno samo zunanjo enoto sprosti prostor, ki bi bil sicer namenjen hladilnim cevem, in zagotavlja preprosto namestitev.

Title

Go to Top